Βράβευση του Κ. Κουτσούκου και των φιλάθλων για την προσφορά του ΓΣΑ Αμαρουσίου στον αθλητισμό της πόλης
Αθλητισμός

Βράβευση του Κ. Κουτσούκου και των φιλάθλων για την προσφορά του ΓΣΑ Αμαρουσίου στον αθλητισμό της πόλης

Σε μία λιτή τελετή, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, βράβευσε τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Κ. Κουτσούκο και τους φιλάθλους του Συλλόγου, «για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του μπάσκετ στην πόλη μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου SAPORTA από τον ΓΣΑ.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, απονέμοντας το βραβείο στον πρόεδρο της ομάδας, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Από το εμβληματικό γήπεδο του “Σπύρου Λούη” θέλουμε να τιμήσουμε τα 20 χρόνια από τον Απρίλιο του 2001, οπότε η ομάδα του ΓΣΑ στη Βαρσοβία “σήκωσε” το κύπελλο SAPORTA, το οποίο αποτελεί το κομβικότερο σημείο της πορείας της. Το Μαρούσι ανέκαθεν ήταν μπασκετούπολη. Εδώ μεγαλώσαμε, παρακολουθήσαμε, αγωνιστήκαμε, προπονηθήκαμε,καθίσαμε σε εξέδρες γι αυτήν την ομάδα.

»Τιμούμε ολόκληρη την ομάδα, τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία εκείνης της εποχής, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά και τους ανθρώπους του σήμερα που δίνουν κομμάτι από τη ζωή τους για να πάει ο σύλλογος καλά. Τιμούμε τον ΓΣΑ στο πρόσωπο του προέδρου του ΓΣΑ Κ. Κουτσούκο, αλλά και στα πρόσωπα των φιλάθλων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα για την ανάπτυξη και προάσπιση του αθλητισμού της πόλης μας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΓΣΑ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξή του στον αθλητικό σύλλογο και του χάρισε επετειακές φανέλες της ομάδας, όπως και στον εντεταλμένο σύμβουλο Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου στη συνέχεια βράβευσε τους φιλάθλους εκείνης της «χρυσής» εποχής, που εκπροσωπήθηκαν από τους Βασίλη Μόζερα και Νίκο Αλεπούς.

Επίσης, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ζωγραφικής graffiti στον προαύλιο χώρο του «Σπ. Λούης», ένα αφιέρωμα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου από γνωστό street art artist.​

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΑ, παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συλλόγου του ΓΣΑ, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑ, Χρήστος Γεωργουσόπουλος.

Στο πλαίσιο μίας οικονομικής ενίσχυσης της αθλητικής ομάδας διατίθενται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ημερολόγια, καθώς και δύο σχέδια σε μπλουζάκια t-shirt, ένα που συμβολίζει τα 125 χρόνια από τη δημιουργία του ΓΣΑ και ένα επετειακό για την κατάκτηση του κυπέλλου προ 20ετίας.

Πληροφορίες στο https://maroussi1896.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet