Για τα θέματα του Α.Σ. Maroussi City ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου
Αθλητισμός

Για τα θέματα του Α.Σ. Maroussi City ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Για τις δραστηριότητες και ταχεία ανάπτυξη του Αθλητικού Συλλόγου Maroussi City – Ακαδημία Ποδοσφαίρου ενημερώθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τον Πέτρο Μακαρώνα και Αλέξη Παπαδόπουλο, μέλη του Δ.Σ. και προπονητές.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο Σύλλογος που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 με αθλητές 6-7 χρονών σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιεί το πρώτο φιλικό σε κατηγορία ανδρών ποδοσφαίρου (11×11) και αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος ότι είναι μία σημαντική κατάκτηση γιατί δημιουργούνται θετικά πρότυπα στη μαρουσιώτικη κοινωνία και αποδεικνύεται πως γίνεται σοβαρή δουλειά από όλους όσοι ασχολούνται με επιμονή και πάθος στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας.

Η δημοτική αρχή σημειώνει, επίσης, ότι ο Θ. Αμπατζόγλου άκουσε με προσοχή τις ανάγκες του Συλλόγου που διαρκώς μεγαλώνει και τόνισε πως η στήριξη του Δήμου είναι δεδομένη στο πλαίσιο δυνατοτήτων των δημοτικών αθλητικών χώρων που ήδη παρέχονται για τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Τέλος, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχετικά εκτελούμενα έργα που περιλαμβάνουν νέα κλειστά γήπεδα μπάσκετ και την ανακαίνιση των υπαρχόντων «έτσι ώστε το 2023 να είναι ένα έτος νέας εποχής για τις αθλητικές υποδομές του Αμαρουσίου».

Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Μάχη Νικολαράκου.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet