Για τις ανάγκες του Α.Σ. «Νίκη Αμαρουσίου» ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου
Αθλητισμός

Για τις ανάγκες του Α.Σ. «Νίκη Αμαρουσίου» ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου», Αντώνη Τσέκενη, παρουσία και του αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις επικαιροποιημένες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, είτε αφορούν σε θέματα υποδομών, είτε σε λειτουργικά ζητήματα. Από την πλευρά του Σωματείου διαπιστώθηκε η βούληση της δημοτικής αρχής και η διαρκής στήριξη της στους αθλητικούς φορείς της πόλης, στο πλαίσιο πάντα των εφικτών λύσεων, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας είναι τόποι σωματικής και πνευματικής διαπαιδαγώγησης για τους νέους Μαρουσιώτες. Οι ανάγκες τους μεγάλες και προσπαθούμε να είμαστε καθημερινά στο πλευρό τους, καθώς η πόλη μας εξελίσσεται με την πάροδο των χρόνων σε ένα σημαντικό φυτώριο αθλητικών ταλέντων. Η αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών θα προχωρήσει, όπως και η δημιουργία νέων και κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει αυτή τη θετική εξέλιξη, ικανοποιώντας οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες».​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet