«Γιορτές Αθλητισμού 2017» Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

«Γιορτές Αθλητισμού 2017» Δήμου Αμαρουσίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι «Γιορτές Αθλητισμού» του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών/ τριών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αθλητικές δραστηριότητες των προγραμμάτων του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, το χρονικό διάστημα 2016-2017.

Μετά τη γιορτή Παραδοσιακών Χορών από τα παιδιά των αντίστοιχων τμημάτων του Αθλητικού Κέντρου, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 θα διεξαχθούν οι αγώνες Πινγκ Πονγκ στο 3ο -11ο Δημοτικό Σχολείο.

Θα ακολουθήσουν: Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης, Τουρνουά Βόλεϊ, 7η Ημερίδα Στίβου, Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης, Εσωτερικοί Αγώνες Κολύμβησης, Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής Παιδιών, Γιορτή Τένις Παιδιών, Αγώνες Tae-Kwon-Do, Εσωτερικά Τουρνουά –Τελικοί Ποδοσφαίρου, Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων, Γιορτή Τένις Ενηλίκων.

Με την ευκαιρία της έναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στο μήνυμά του σημειώνει:

«Επενδύουμε στον αθλητισμό και τους ανθρώπους του. Στόχος μας, η τουριστική προώθηση και προβολή του Δήμου μας μέσα από αθλητικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Σας προσκαλώ, να τιμήσουμε με την παρουσία μας τη μοναδική γιορτή αθλητισμού στην πόλη μας και να επιβραβεύσουμε με το χειροκρότημα μας την προσπάθεια των νέων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet