Γιορτή λήξης Ακαδημιών ΑΣΕ Δούκα με άλματα, ταχύτητες και σκυταλοδρομίες
Αθλητισμός

Γιορτή λήξης Ακαδημιών ΑΣΕ Δούκα με άλματα, ταχύτητες και σκυταλοδρομίες

Δείχνοντας τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και την πρόοδο τους μετά από δέκα μήνες συστηματικής δουλειάς, οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών στίβου του ΑΣΕ Δούκα αποχαιρέτισαν με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Την Πέμπτη το απόγευμα (16/06), στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς, οι γονείς των αθλητών είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να τους χειροκροτήσουν, αλλά παράλληλα να νιώσουν υπερήφανοι για την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά τους μέσα από τον αθλητισμό, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Μέσα σε ένα δίωρο πλούσιο από αγωνιστικές επιδείξεις, οι αθλητές και οι αθλήτριες πήραν μέρος στο άλμα εις μήκος, στο άλμα εις ύψος, καθώς επίσης και σε αγώνες ταχύτητας και φόρμουλα (σκυταλοδρομία), ξετύλιξαν το ταλέντο τους και παράλληλα βελτίωσαν τους αγωνιστικούς τους χρόνους.

Σε αυτή την όμορφη γιορτή το ζητούμενο, άλλωστε, ήταν η συμμετοχή από όλα τα παιδιά και όχι η διάκριση, και αυτό επισημάνθηκε από όλους τους προπονητές του ΑΣΕΔ, που εμψύχωναν κάθε λεπτό τα μικρά παιδιά, γεμίζοντάς τα δύναμη για να μπορέσουν να συνεχίσουν στον επιτυχημένο δρόμο που έχουν χαράξει.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν οι λιλιπούτιοι αθλητές του ΑΣΕΔ διαγωνίστηκαν στη σκυταλοδρομία, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με την ταχύτητα και τεχνική τους.

Στους αθλητές και τις αθλήτριες μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και όλοι φυσικά, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από την γεμάτη σε επιτυχίες χρονιά, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Το ραντεβού όλων είναι, πλέον, γνωστό, με τα μικρά παιδιά να ανυπομονούν για να επιστρέψουν στην εκκίνηση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet