Γιορτή χορών της Ελλάδος & των χαμένων πατρίδων
Αθλητισμός

Γιορτή χορών της Ελλάδος & των χαμένων πατρίδων

Παρουσία περισσοτέρων από 400 θεατών, που είχαν κατακλύσει στο δημοτικό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», χόρεψαν οι 300 και πλέον χορευτές – μέλη των προγραμμάτων Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου στη γιορτή που διοργανώθηκε σημαίνοντας τη λήξη της φετινής αθλητικής περιόδου.

Οι χορευτές, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, συμμετείχαν σε ένα υπερθέαμα παράδοσης παρουσιάζοντας χορούς από την Ικαρία, την Ήπειρο, τα παράλια της Μικράς Ασίας, την Κρήτη, τον Πόντο, την Καππαδοκία και την Πέλλα.

Χαιρετίζοντας τη γιορτή, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, μετέφερε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς τους χορευτές του Τμήματος Αθλητισμού αλλά και τους καθηγητές φυσικής αγωγής για την εξαιρετική παρουσίαση.

Την ευθύνη για τη διδασκαλία των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας είχαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής: Ευτυχία Καψάλη, Σταύρος Καρλής, Δήμητρα Λουλακά, Έφη Ρογκάκου, Νατάσσα Θανοπούλου, Αλεξάνδρα Δήμα και Βασιλική Ρέντζιου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής και Σπύρος Σταθούλης, οι Κώστας Αντωνόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Νίκος Κάββαλος και Παναγιώτης Σαγρής.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί, στην ανακοίνωσή του, θερμά το δημοτικό ασθενοφόρο για τη διαθεσιμότητά του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και στην εταιρεία Thousand Flavours για την ευγενική παραχώρηση καθισμάτων για την πραγματοποίηση της γιορτής.

Οι Γιορτές Αθλητισμού συνεχίζονται την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 με τους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης (18:30-21:30) στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet