Δεν έκανε το «νταμπλ» στο ποδόσφαιρο σάλας ο ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Δεν έκανε το «νταμπλ» στο ποδόσφαιρο σάλας ο ΑΣΕ Δούκα

Δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο του «νταμπλούχου» Ελλάδος η ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού συμμετείχαν στο Final Four του Κυπέλλου, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28/05) στο Λαύριο, γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό από την ψυχωμένη ΑΕΚ με σκορ 5-1, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Οι «μπλε» παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, δείχνοντας να μην έχουν τα απαιτούμενα ψυχικά αποθέματα ώστε να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο ΑΣΕΔ προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 ύστερα από σουτ του Neutzling Ferreira Douglas μόλις στο 3ο λεπτό.

Ωστόσο, στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της και έκλεισε τους «μπλε» στα καρέ τους.

Έτσι, στο 7′ κατάφερε να κάνει το 1-1 με τον Αρτινό, ενώ στο 17′ πήρε προβάδισμα με 2-1 ύστερα από απευθείας εκτέλεση πλαγίου με την μπάλα να βρίσκει οριακά τα πόδια του Ζυγουράκη (τερματοφύλακας) και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του (σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, οι κιτρινόμαυροι είδαν τον εξαιρετικό τερματοφύλακά τους (Θεοφίλου), αλλά και τα δοκάρια, να σταματούν κάθε επιθετική προσπάθεια του ΑΣΕΔ, με την μπάλα να κάνει όλα τα χατίρια τους.

Μοιραία, το 2-1 έγινε 5-1, καθώς οι «μπλε» άφησαν πολλά αμυντικά κενά στην προσπάθειά τους να πιέσουν για το γκολ (Αρτινός στο 23′, Μπούσμπουρας στο 36′ και Σιάκας στο 39′).

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Μοστριός): Πομώνης. Κονδυλάτος, Βλυσσίδης, Gomes Medeiros Petterson, Σιούτης, Κάρμης, Μάλοβιτς, Καραβίδας, Σταυρακόπουλος, Ζυγουράκης, Ζέρβας, Μικέλης, Κωνσταντίνου, Neutzling Ferreira Douglas

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Αθήνα ’90 νίκησε τον Υπερίωνα με σκορ 2-1, ενώ στον μεγάλο τελικό της επόμενης ημέρας, οι «πράσινοι] νίκησαν τους «κιτρινόμαυρους» με σκορ 6-5, μετά και τη διαδικασία των πέναλτι (κ.α. 1-1), κατακτώντας τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος 2016-2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet