Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας η Νίκη Αμαρουσίου

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς ηττήθηκε με σκορ 61-75 σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, στο κλειστό της Κοκκινιάς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ της Νίκης, αλλά και της αναμέτρησης γενικότερα, ο Παντελής Κυπριτζόγλου με 22 πόντους. Ντεμπούτο σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών -και δη στη Β΄ Εθνική- για τον φόργουορντ της Νίκης, Διονύση Σταύρο, που με το «καλημέρα»… έσπασε και το ρόδι, σημειώνοντας τους πρώτους του 2 πόντους. Καλή παρουσία ακόμη μία φορά για τους «μικρούς» της ομάδας του Αμαρουσίου.

“Η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό και ποιοτικό αντίπαλο, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση του Ιωνικού, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης” έγραψαν οι εκπρόσωποι της ομάδας στη σελίδα στο facebook.

Διαιτητές: Παπαφωτίου, Στρέμπας.

Δεκάλεπτα: 11-28, 27-44, 41-60, 61-75

Νίκη Αμαρουσίου (Κωλέτσης): Τσέκενης Γ. 4 (1), Οικονομόπουλος, Θωμόπουλος, Παβλίσεβιτς 11 (2), Καράμπελας 5 (1), Κυπριτζόγλου 22 (1), Ατζαμόγλου, Σταθόπουλος 8, Σαλτουρίδης 2, Τσέκενης Α. 4, Μούγιος 3, Σταύρος 2.

Ιωνικός Νικαίας (Οικονόμου): Γιαννίκος 16 (1), Κούτουλας 4, Βανδώρος 2, Ντιμπ 4, Μπολάτογλου, Μούκας 1, Ρεκουνιώτης 7, Τασόπουλος 19, Γκιουζέλης 4, Λυκογιάννης 6 (1), Βεσκούκης 12 (1).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet