Διδακτική φιλική ήττα από τον Πανερυθραϊκό για τη Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Διδακτική φιλική ήττα από τον Πανερυθραϊκό για τη Νίκη Αμαρουσίου

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα εξήγαγε ο Γιώργος Κωλέτσης στη φιλική αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου με τον Πανερυθραϊκό, όπου η μαρουσιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 62-84.

“Η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται σε στάδιο μονταρίσματος, με το τεχνικό τιμ να κάνει αρκετές δοκιμές και πειράματα”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπου επίσης σημειώνονται τα εξής:

Μέχρι το πρώτο 25λεπτο, η ομάδα μας φάνηκε αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σε μία απ΄ τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις ενός τόσο δυνατού φιλικού ματς. Εξάλλου, η επιλογή ισχυρών αντιπάλων, όπως για παράδειγμα ο Πανερυθραϊκός (ή η Λιβαδειά πριν από έξι ημέρες) για τα φιλικά προετοιμασίας έχει σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα της Νίκης για τις υψηλές απαιτήσεις της Β΄ Εθνικής.

Το τελευταίο 15λεπτο η εικόνα του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε, με τους παίκτες του Γιώργου Κωλέτση να μένουν από δυνάμεις και την Ερυθραία να ανεβάζει τη διαφορά, επικρατώντας τελικά με 62-84 και να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της επανόδου της στην Α2.

Πάντως, ο τεχνικός της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να κρατήσει αρκετές σημειώσεις, τόσο με τα θετικά, όσο και με τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη μεγάλη πρεμιέρα της Β’ Εθνικής!

Επόμενο φιλικό για τη Νίκη Αμαρουσίου, την προσεχή Παρασκευή 11/9, απέναντι στον Τρίτωνα.

Δεκάλεπτα: 16-19, 34-45, 47-61, 62-84

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet