Δ. Κουκουζέλης: Η Νίκη Αμαρουσίου δεν θα πάει για… βόλτα στον Υμηττό
Αθλητισμός

Δ. Κουκουζέλης: Η Νίκη Αμαρουσίου δεν θα πάει για… βόλτα στον Υμηττό

Στο κλειστό Υμηττού “ΠΥΡ-ΚΑΛ”, την έδρα του πρωτοπόρου Αμύντα (σ.σ. σε τριπλή ισοβαθμία με Ηράκλειο και Πανιώνιο) θα δοκιμαστεί η Νίκη Αμαρουσίου αύριο (Κυριακή 17/4, 17:00), τέσσερις “στροφές” πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, “σε ένα διδακτικό και γεμάτο εμπειρίες “ταξίδι” για την ομάδα μας, στην παρθενική της εμφάνιση στην τρίτη τη τάξει κατηγορία”, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Σαφώς, οι όποιες ελπίδες παραμονής της Νίκης στην Β΄ Εθνική έχουν πια -σχεδόν- απολεσθεί, ωστόσο η ομάδα δεν θα σταματήσει να προσπαθεί και να παλεύει μέχρι τέλους, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κουκουζέλης, άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χρυσόγελου, δηλώνοντας στο nikiamarousiou.gr:

“Εκ προοιμίου το αυριανό παιχνίδι συγκεντρώνει πολύ μεγάλες δυσκολίες για εμάς, αφού αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο Αμύντα στην έδρα του, όπου φέτος έχει ηττηθεί μόλις μία φορά και αυτή την 4η αγωνιστική. Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι  βάσει της βαθμολογικής τους θέσης, οι γηπεδούχοι “καίγονται” για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται κοντά στην άνοδό τους στην Α2. Οπότε, αντικειμενικά έχουν και το μεγαλύτερο κίνητρο.

Παρ΄ όλα αυτά, εμείς -όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές- δεν θα πάμε για… βόλτα στον Υμηττό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε μία από τις καλύτερες, ποιοτικότερες και πιο καλοδουλεμένες ομάδες του ομίλου. Εξάλλου, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς και δεν τα έχουμε παρατήσει, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική μας θέση.

Θα παλέψουμε και στις τέσσερις εναπομένουσες αγωνιστικές και ευελπιστούμε να ολοκληρώσουμε το φετινό μας “ταξίδι” με όσο πιο όμορφο τρόπο γίνεται, κατακτώντας όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet