Εκπληκτικό αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο από τον Α.Ο. Οδυσσέα Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Εκπληκτικό αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο από τον Α.Ο. Οδυσσέα Αμαρουσίου

Αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα απόλαυσε το κοινό που παραβρέθηκε στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Α.Ο. «Οδυσσέας» Αμαρουσίου στις 8 και 9 Ιουνίου 2018, σε συνεργασία με την Ενορία της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» Αγίας Φιλοθέης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης κορίτσια και αγόρια από τις Ακαδημίες βόλεϊ του «Οδυσσέα» έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες που διεξήχθησαν ενώ, ακολούθως, η ομάδα παγκορασίδων αγωνίστηκε εναντίον του «Τυφώνα» Ηρακλείου. Ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον είχε επίσης το διπλό των ομάδων μη ενεργών αθλητών του «Οδυσσέα».

Στην εκδήλωση τιμητική ήταν η παρουσία του διεθνούς βολεϊμπολίστα Χρήστου Μπέλου, τον οποίο βράβευσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κάββαλος, εκ μέρους του Αθλητικού Συλλόγου.

Μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη την πρόεδρο, Κάτια Ηλιοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του «Οδυσσέα» για το σημαντικό έργο τους και τη δημιουργική διέξοδο που προσφέρουν στους νέους της πόλης, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τον διεθνή αθλητή Χρήστο Μπέλο, που με το ήθος του και τα αθλητικά επιτεύγματά του γίνεται πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά αθλητών.

Τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές έκαναν ο αντιδήμαρχος Κων/νος Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Ελένη Λέκκα, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις διασκέδασαν μέχρι πρωίας με χορό και τραγούδι, που πλαισίωναν ομάδα από τη σχολή χορού «Χοροδιάσταση», ο Σύλλογος Ποντίων «Εύξεινος Πόντος» από τη Μεταμόρφωση και το Μουσικό Εργαστήρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet