Εντυπωσίασαν οι επιδείξεις Ελεύθερης και Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Εντυπωσίασαν οι επιδείξεις Ελεύθερης και Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου

Περισσότερα από 180 παιδιά συμμετείχαν στη Γιορτή Ελεύθερης και Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», με την ευκαιρία της λήξης των αντίστοιχων προγραμμάτων του για την περίοδο 2018-2019.

Τα παιδιά από τα τμήματα προνηπίων, νηπίων, Δημοτικού και Γυμνασίου παρουσίασαν 14 προγράμματα ελεύθερης και ρυθμικής γυμναστικής που εντυπωσίασαν τους θεατές εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημά τους.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη τα παιδιά για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την αξιόλογη παρουσία τους στις επιδείξεις και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο προγράμματα του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι «η προσπάθεια θα συνεχισθεί για περισσότερες δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά της πόλης μας». Παράλληλα, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την ολόψυχη υποστήριξή τους στα προγράμματα και την αγάπη με την οποία συνοδεύουν την εκπαίδευση των παιδιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κάββαλος.

Προπονήτριες στα προγράμματα ήταν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής: Άντρια Χριστοδουλίδη, Χάρις Κάββαλου και Ιωάννα Μαρτάκη.      

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet