Εξαιρετική εμφάνιση του Γ. Δημακουλέα του ΑΣΕΔ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων
Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση του Γ. Δημακουλέα του ΑΣΕΔ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Σημαντική διάκριση χάρισε στο τμήμα Στίβου του ΑΣΕ Δούκα ο Γιάννης Δημακουλέας, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο αγώνισμα των 10χλμ., στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξήχθη στα Μέγαρα στις 27 Μαΐου 2017, με χρόνο 35:25:23.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσαλτάκη έδειξε ικανός να πρωταγωνιστήσει στο αγώνισμα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, όπου αναφέρεται ότι ο Γ. Δημακουλέας πραγματοποίησε μια γρήγορη κούρσα, στο μεγαλύτερο κομμάτι της ήταν στις πρώτες θέσεις, αλλά στο τέλος οπισθοχώρησε στην 6η, χάνοντας από πιο έμπειρους δρομείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής ασχολείται μόλις δύο χρόνια με τον στίβο, καθώς προέρχεται από το άθλημα του μπάσκετ. Η πρώτη του επαφή με τον στίβο έγινε όταν συνεργάστηκε με τον Γιάννη Ταμπάκο (υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΣΕΔ και παλιός πρωταθλητής στα 1.500μ.) για την προετοιμασία του ενόψει εισαγωγής του στα ΤΕΦΑΑ, δείχνοντας ότι έχει τις ικανότητες να ασχοληθεί σοβαρά.

Πλέον, ο αθλητής του ΑΣΕΔ προπονείται υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και πολυνίκη προπονητή Γιώργου Τσαλτάκη, με στόχο να βελτιώσει την τεχνική του και να αξιοποιήσει το ταλέντο του και τις προοπτικές του για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις στην ημερίδα της Παλλήνης «Αμεινίας ο Παλληνεύς»

Εν τω μεταξύ, με εξαιρετικές επιδόσεις, προσωπικά ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου ολοκλήρωσαν οι αθλητές Στίβου του ΑΣΕΔ τη συμμετοχή τους στην ημερίδα «Αμεινίας ο Παλληνεύς», η οποία διεξήχθη στο στάδιο της Παλλήνης, το πρωί και απόγευμα της Κυριακής 21/5.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαλπάς Πέτρος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη του κούρσα στα 600μ. ΠΠΑ, σημειώνοντας ρεκόρ συλλόγου με χρόνο 1.34”, κερδίζοντας την 4η θέση του αγωνίσματος (ήταν ο μικρότερος αθλητής στην κούρσα του).

Η Σέρβη Αλεξάνδρα κατετάγη 4η στα 600μ. ΠΚΑ, με χρόνο 1.49”, πραγματοποιώντας προσωπικό ρεκόρ (ήταν η μικρότερη αθλήτρια στην κούρσα της).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλητές γυμνάζονται φέτος ενόψει των σύνθετων αγωνισμάτων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους που διεξάγεται τον Ιούλιο.

Ο Λιόλιος Βασίλης, έχοντας ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, κέρδισε την 1η θέση στο Μήκος Ανδρών με άλμα στα 6.60μ., στον πρώτο φετινό του αγώνα.

Ο Γιάννης Δημακουλέας έκανε επίδοση 04:15’’ στα 1.500μ. ανδρών το οποίο αποτελεί νέο προσωπικό του ρεκόρ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα.

Τέλος, η Δέσποινα Μαούνη, αν και αγωνίζεται κανονικά στα 100μ./εμπόδια, έλαβε μέρος στα 200μ. Κορασίδων, όπου κατέλαβε την 4η θέση της κούρσας, σημειώνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet