Επιστροφή στις νίκες για το βόλεϊ της Νίκης
Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για το βόλεϊ της Νίκης

Σημαντική νίκη, η οποία συνοδεύτηκε και από ικανοποιητική εμφάνιση, πανηγύρισε η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στην Α.Ε. Γκράβας με 3-1 σετ, σημειώνοντας το έκτο θετικό αποτέλεσμα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αμαρουσίου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκεντρωμένη, έπιασε αρκετά καλή απόδοση και με το σερβίς σε καλή βραδιά, έφτασε -με σχετική άνεση- στο «τρίποντο», πιάνοντας την Γκράβα στη βαθμολογία.

Τα δύο πρώτα σετ είχαν… χρώμα κυανέρυθρο (25-21 & 25-19), με τις παίκτριες του προπονητή Νώντα Μπάιμπου να είναι ανώτερες και να βάζουν γερές βάσεις για τη νίκη. Η Α.Ε. Γκράβας προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 2-1 τα σετ. Ωστόσο, η ομάδα της Νίκης δεν άφησε άλλα περιθώρια στις φιλοξενούμενες και «καθάρισε» εύκολα το τέταρτο σετ (25-15), ενώ πλέον έχει το «πάνω χέρι» με την Γκράβα σε περίπτωση ισοβαθμίας (1 σετ περισσότερο στους μεταξύ των δύο οάδων αγώνες, αφού στο παιχνίδι του α΄ γύρου η Γκράβα είχε επικρατήσει με 3-2).

Πλέον, η προσοχή του κόουτς Μπάιμπου και των κοριτσιών της Νίκης Αμαρουσίου στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, 21:45, στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή.

Τα σετ (3-1): 25-21, 25-19, 19-25, 25-15

Διαιτητές: Μαυρικίδου, Μόσχος.

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 6, Βερτζάγια 13, Βερνάδου 15, Ηλιοπούλου Χρ. (λ), Μπέλλου, Κουσούλη, Παπαθανάση, Ηλιοπούλου Β. (λ), Κοκλανάκη 19, Καλαντζή Λ., Μιχαηλίδη 4, Τσελέπη 8.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet