Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας με τη συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου & ΚΕΔΕ
Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας με τη συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου & ΚΕΔΕ

Με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) Αθανάσιος Τερζής. Αφορμή αποτέλεσε η διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων 2015 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος και στελέχη του Δήμου Αμαρουσίου με τον πρόεδρο του ΕΟΠΣτη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, ο πρόεδρος Αναπτυξιακής και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Νίκος Πέππας και ο συνεργάτης για οργανωτικά θέματα των εκδηλώσεων Παντελής Τσιτσιμπάσης.

Ο κ. Πατούλης συμφώνησε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, με την πρόταση του προέδρου της ΕΟΠ κ. Τερζή, ώστε η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Αμαρουσίου να είναι συνδιοργανωτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί μεταξύ 14 και 19 Ιουλίου και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αθλήματος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Το διεθνές αυτό γεγονός, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Αμαρουσίου. Παράλληλα, θα ωφελήσει την τοπική αγορά της πόλης σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο».

«Ο δήμαρχος Αμαρουσίου», συνεχίζει η ανακοίνωση, «έχει δείξει ενεργά στο παρελθόν την ευαισθητοποίησή του στα ποδηλατικά δρώμενα καθώς έχει διοργανώσει από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία πλήθος αγώνων. Συμπαραστέκεται στα προβλήματα της Ομοσπονδίας και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στα διεθνή ποδηλατικά γεγονότα που γίνονται στη χώρα μας. Παράλληλα, έχει εισάγει στους δημότες του το πρόγραμμα δωρεάν ενοικίασης ποδηλάτων Cyclopolis».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ ευχαρίστησε για λογαριασμό της Ομοσπονδίας τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη του στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet