Ημέρα γιορτής για τους κυπελλούχους του μπέιζμπολ
Αθλητισμός

Ημέρα γιορτής για τους κυπελλούχους του μπέιζμπολ

Το 6ο Κύπελλο Ελλάδος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Μπέιζμπολ της αγωνιστικής περιόδου 2014 απένειμε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», παρόντων του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Επιτετραμμένος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Susuma Ueda.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου  συνεχάρη θερμά τους αθλητές της ομάδας Μπέιζμπολ, τον προπονητή και τη διοίκηση του Συλλόγου για τη λαμπρή επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες αξιόλογες διακρίσεις, στην ανοδική πορεία που σημειώνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας περήφανη την πόλη του Αμαρουσίου.

«Υποστηρίζοντας την προσπάθειά σας, σύντομα το Μαρούσι θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο 7χ7 μπέιζμπολ – σόφτμπολ, με τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης, ευχόμενος στους αθλητές καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ, που αρχίζει στις 4 Ιουνίου στο γήπεδο του Ελληνικού.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο δήμαρχος απένειμαν τα μετάλλια στην Κυπελλούχο ομάδα στο Μπέιζμπολ «Μαρούσι 2004» και στη δευτεραθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του στην προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004»,η διοίκηση του Συλλόγου απένειμε στον κ. Γ. Πατούλη τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης και στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μητσιόπουλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Κάββαλος, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Ευάγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Μαγιάκης και Δημήτρης Πολυχρονιάδης.

Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς και ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Καρανάσος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Π. Μητσιόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Χριστόδουλος Πανάρετος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Σκιαδάς, ο γενικός γραμματέας Νίκος Δεπούντης και ο υπεύθυνος του Συλλόγου Ευάγγελος Γεραπετρίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet