Η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα γιόρτασε τη φετινή πορεία της στην Α2
Αθλητισμός

Η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα γιόρτασε τη φετινή πορεία της στην Α2

Οι αθλητές του Σάββα Συμεωνίδη απέδειξαν ότι είναι πρωταγωνιστές και…εκτός παρκέ!

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου γευμάτισε χθες βράδυ (6/6) σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων παρουσία προπονητικού team, παραγόντων και διοίκησης, αποχαιρετώντας με… γευστικό τρόπο μια άκρως δύσκολη, απαιτητική όσο και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Αφορμή στάθηκε η απευθείας παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο, γεγονός που της επέτρεψε να κατακτήσει την έβδομη θέση της φετινής Α2, μακριά από τη ζώνη των play out.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Δούκας, συνεχάρη τους αθλητές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και το αποτέλεσμα που τελικά κατάφεραν, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον coach Συμεωνίδη, λέγοντας ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με αρκετές ήττες στο παθητικό της, καταφέρνοντας άμεσα να αντιστρέψει τα αγωνιστικά και βαθμολογικά δεδομένα.

Όσο αφορά στον γενικό αρχηγό του τμήματος, Γιάννη Ζερβό, ο πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Γιάννη, όχι μόνο για την οικονομική του υποστήριξη, αλλά και για την όρεξη, τον χρόνο που διέθεσε για το καλό της ομάδας…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στην όμορφη βραδιά έδωσαν σύσσωμοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, το προπονητικό team, οι παράγοντες και φυσικοθεραμευτές, συνεργάτες, τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γενικοί αρχηγοί άλλων τμημάτων του ΑΣΕΔ, το Γραφείο του ΑΣΕΔ, καθώς και ο φωτογραφικός φακός του Μιχάλη Κατσόγιαννη, που φέτος κατέγραψε πολλές μπασκετικές στιγμές, εντός και εκτός Δαΐς.

«Ήταν μια χαλαρή βραδιά με πολλά χαμόγελα, πειράγματα, ιστορίες και ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση (βέβαια η ομάδα θα επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς από την προσεχή εβδομάδα)…», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Σωματείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet