Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με βραβεύσεις στον Α.Ο. «Τρίτων»
Αθλητισμός

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με βραβεύσεις στον Α.Ο. «Τρίτων»

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Τρίτων» πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, τον δήμαρχο, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και την ικανοποίησή του προς τους αθλητές, τους γονείς και το Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου για τις αθλητικές επιδόσεις και την  πορεία του Τρίτωνα, υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της δημοτικής Αρχής για ακόμη πιο λαμπρές, όπως ανέφερε, επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν όλα τα παιδιά των Ακαδημιών Πόλο, αγόρια και κορίτσια, ο κολυμβητής Ορέστης-Μαρίνος Κούρογλου (2ος στην Ελλάδα στα 50 μ. πεταλούδα), ενώ παρουσιάστηκαν και οι μεγάλες ομάδες του Ομίλου, αρχικά, η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία και έχει στόχο την παραμονή σε αυτήν και στη συνέχεια η ανδρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε έναν περίπου μήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Λευτέρης Μαγιάκης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η αντιπρόεδρος του Ομίλου, Αναστασία Μέτσιου, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζουν ο πρόεδρος, Θοδωρής Καμπόλης, η γενική γραμματέας, Ασημίνα Λύκου, ο ταμίας, Άγγελος Νικολόπουλος, η ειδική γραμματέας, Κορίνα Λιούτα, ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Λέκκας, το μέλος, Αντώνης Αντωνιάδης και ο προπονητής – τεχνικός σύμβουλος, Κώστας Βλαντής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet