Κ. Σαλτουρίδης: Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη
Αθλητισμός

Κ. Σαλτουρίδης: Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει η Νίκη Αμαρουσίου, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, επιδιώκοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον άκρως ανταγωνιστικό Εργοτέλη, τον οποίο θα φιλοξενήσει αύριο (Κυριακή 6/12, 17:00), στο κλειστό της Κοκκινιάς, για την 10η “στροφή” της Β΄ Εθνικής.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Γιώργο Κωλέτση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, “οι οποίοι καλούνται να… αλλάξουν το τσιπάκι και να επανέλθουν στις νίκες, κάνοντας το καλύτερο… δώρο στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Χρυσόγελο, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!”.

Ο Κώστας Σαλτουρίδης, εξηγώντας στο nikiamarousiou.gr τα δεδομένα της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, επεσήμανε:

“Είναι μία ιδιαίτερα σκληρή ομάδα, με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό, η οποία έχει δείξει ότι ξέρει να κρατάει χαμηλά τα σκορ και να οδηγεί τα ματς εκεί που αυτή θέλει, στο δικό της τέμπο. Έτσι, αυτό που έχουμε εμείς να κάνουμε, από την πλευρά μας, είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, όπως και τα ριμπάουντ, αλλά και να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο.

Είναι καθοριστικό το αυριανό ματς για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την Νίκη Αμαρουσίου, και θα πρέπει να φτάσουμε πάση θυσία στη νίκη, ώστε να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet