Μία ομάδα μόνος του ο Βασίλης Κοντογιάννης!
Αθλητισμός

Μία ομάδα μόνος του ο Βασίλης Κοντογιάννης!

“Σαν το παλιό καλό κρασί! Ο αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου, Βασίλης Κοντογιάννης, ο οποίος διανύει αισίως το 36ο έτος της ηλικίας του, αποδεικνύει ότι όσο… παλιώνει και “φορτώνει” χειμώνες στην πλάτη του, τόσο καλύτερος και ωριμότερος γίνεται…”

Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει η Νίκη Αμαρουσίου την παρουσία του “Bill” στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (15/2) κόντρα στον Ακάδημο Καλαμάτας, στην οποία σημείωσε ένα σπουδαίο προσωπικό επίτευγμα, αφού κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων στις Εθνικές κατηγορίες!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός σταμάτησε στους 28 πόντους, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα στην πορεία του στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ ούτε και τη χρονιά της ανόδου της Νίκης Αμαρουσίου από την Α΄ ΕΣΚΑ στην Γ΄ Εθνική είχε πετύχει το συγκεκριμένο αριθμό πόντων σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Έτσι, ο “μπαρουτοκαπνισμένος” Βασίλης Κοντογιάννης βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων στις Εθνικές κατηγορίες, με το κατόρθωμά του μάλιστα να αποκτά μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι όλα τα χρόνια της καριέρας του τα έχει περάσει ως μέλος της οικογένειας της Νίκης, παραμένοντας πιστός “στρατιώτης” της ομάδας για 16 συναπτά έτη, ήτοι μία ολόκληρη (μπασκετική) ζωή!

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας, οι 28 πόντοι του Κοντογιάννη είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση πόντων από παίκτη της Νίκης Αμαρουσίου στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Γ΄ Εθνική, όπου αγωνίζεται η ομάδα τις τελευταίες τέσσερις περιόδους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet