Μαρούσι: Στις 24-26/6 το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης»
Αθλητισμός

Μαρούσι: Στις 24-26/6 το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης»

Το διήμερο 24-26 θα διεξαχθεί το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Ο Α.Σ. Αμαρουσίου διοργανώνει το εν λόγω αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο της αγωνιστικής προετοιμασίας της αντρικής του ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά κυρίως στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο προωθεί το water polo στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, με την δράση αυτή θα ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία».

Ο Α.Σ. Αμαρουσίου επισημαίνει: «Ως νεοσύστατο αθλητικό σωματείο στόχος μας είναι η καθιέρωση τέτοιου είδους αθλητικών γεγονότων σε ετήσιους θεσμούς, ούτως ώστε μέσω της συστηματικής ανάδειξης των αρχών που διέπουν τον αθλητισμό να γίνεται αντιληπτή η πραγματική του υπόσταση, η οποία εκτείνεται σε κάθε μήκος και πλάτος της ευρύτερης κοινωνίας και δεν περιορίζεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων».

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), καθώς και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ). 

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν οχτώ ομάδες, οι οποίες είναι: Μαρούσι, Παναθηναϊκός, Άρης Νίκαιας, Μίλων, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Τρίτων Αμαρουσίου, Άργης Καλαμάτας, Ν.Ο. Ναυπλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet