Μετάλλια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Δήμου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο SoccerLink
Αθλητισμός

Μετάλλια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Δήμου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο SoccerLink

Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο Ζεκάκου έδωσαν τα παιδιά των κατηγοριών Κ10 –Κ11, από τα αντίστοιχα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της λήξης, με επιτυχία, μίας ακόμη αθλητικής χρονιάς.   

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα SoccerLink απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαο Πέππα, ο οποίος εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και για τις αθλητικές επιδόσεις τους, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται την άθληση των παιδιών τους στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου και ευχήθηκε σε όλους «καλό καλοκαίρι».

Την αγωνιστική περίοδο 2018 -2019 στο SoccerLink συμμετείχαν έξι ομάδες, με συνολικά 200 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα, ως εξής:

  • Μία ομάδα Κ8 (κάτω των 8 ετών).
  • Τρεις ομάδες Κ10 (κάτω των 10 ετών).
  • Μία ομάδα Κ12 (κάτω των 12 ετών).
  • Μία ομάδα Κ14 (κάτω των 14 ετών).

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα γήπεδα Δωδεκανήσου και Ζεκάκου με προπονητές τους κ.κ. Ανδρέα Κοτσοβό, Κώστα Εγγλέζο και Δημήτρη Μάμμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet