Μετρήσεις ποδοσφαιρικών επιδόσεων στο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Μετρήσεις ποδοσφαιρικών επιδόσεων στο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου

Επιδιώκοντας σταθερά την ποιοτική και επιστημονικά εστιασμένη αναβάθμιση του αθλητικού και πολιτιστικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) ενσωμάτωσε για πρώτη χρονιά τη διεξαγωγή ειδικών μετρήσεων μέσω της πλατφόρμας τεχνομετρίας της εταιρείας Athlometrix.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο ποδόσφαιρο σε όλα τα αγόρια της Α΄ περιόδου του 16ου Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp του Δήμου.

Αξιολογήθηκαν πάνω από 120 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου σε διάφορες ποδοσφαιρικές δεξιότητες και τους δόθηκαν γραπτώς οι επιδόσεις τους όπως και διάφορα δώρα. Οι συγκεκριμένες μετρήσεις θα συνεχιστούν και στις άλλες δύο περιόδους του Camp.

Η πλατφόρμα Athlometrix είναι, όπως σήμειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σύστημα μετρήσεων αθλητικών και άλλων χαρακτηριστικών, ένα «γήπεδο» ανάδειξης νέων ταλέντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός στον αθλητικό προσανατολισμό και στην ορθή κατανόηση των δυνατοτήτων κάθε παιδιού σε διάφορες ασκήσεις, αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Με αφορμή τη διεξαγωγή των μετρήσεων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιώντας τις σύγχρονες διαθέσιμες δυνατότητες, βούλησή μας είναι σταθερά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα παιδιά μας. Αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, τις κλίσεις και τις προοπτικές τους στον αθλητισμό. Θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε το δημοτικό camp, έναν θεσμό για τους καλοκαιρινούς μήνες, που έχει αγκαλιαστεί από τα παιδιά και τις οικογένειες της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet