Με πινγκ πονγκ ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Με πινγκ πονγκ ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή 35 ενηλίκων και 70 παιδιών ηλικίας άνω των 6 ετών πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου σηματοδοτώντας τη λήξη της φετινής αθλητικής περιόδου. Τα συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους μετέφερε εκ μέρους του δημάρχου Γιώργου Πατούλη η εντεταλμένη σε θέματα Αθλητισμού – Πολιτισμού δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Τα κύπελλα και μετάλλια στους νικητές των αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου – 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου απένειμαν ο υπεύθυνος καθηγητής Φυσικής αγωγής Χρήστος Λεγάντης και η κ. Λέκκα.

Στην κατηγορία παιδιά Β΄ Δημοτικού, το κύπελλο και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ανδρέας Λιακόπουλος, το αργυρό ο Φίλιππος Φακίνος, το χάλκινο ο Βασίλης Καρανάσος και ο Παύλος Θεοδωρίδης. Στην κατηγορία παιδιά Γ΄ Δημοτικού την πρώτη θέση κατέλαβε η Σταυρίνα Ντάρλη, τη δεύτερη ο Χάρης Τσαγκαράκης, την τρίτη θέση ο Παναγιώτης Πρεντός. Στην κατηγορία παιδιά Δ΄ Δημοτικού πρώτος ήλθε ο Ανδρέας Θεοδοσίου, δεύτερη η Στέλλα Περουκανέα, τρίτοι ο Χρήστος Μανιάτης και η Μαρία Παπαλεξάνδρου. Στην κατηγορία Ε΄ Δημοτικού την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μιχάλης Παπανικήτας, τη δεύτερη η Φιλαρέτη Κασμίρογλου, την τρίτη ο Μιχάλης Σιγανός και ο Γιώργος Βουδούρης. Στην κατηγορία ΣΤ΄ Δημοτικού το χρυσό πήρε ο Ανδρέας Γαλανάκος, το αργυρό ο Κωνσταντίνος Κασμίρογλου, και το χάλκινο ο Θοδωρής Φωτόπουλος και ο Αναστάσης Νταλιάκης.

Στην κατηγορία παιδιά Γυμνασίων την πρώτη θέση κατέλαβε ο Θεοδόσης Κοντανάς, τη δεύτερη ο Αλέξανδρος Γαδ, και την τρίτη Νάγια Φωτεινού και Νικόδημος Τσινάλης.

Στην κατηγορία ενήλικες αρχάριοι, το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Σιγανός, τη δεύτερη θέση ο Γιάννης Δημόπουλος, και την τρίτη θέση κατέλαβαν ο Πασχάλης Λεόνης και ο Αργύρης Βαγενάς.

Στην κατηγορία ενήλικες ενδιάμεσο επίπεδο το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο απενεμήθη στον Νίκο Πασπαλά, το αργυρό μετάλλιο στον Νίκο Παππά, και το χάλκινο στον Αλέξανδρο Δημόπουλο και στον Πέτρο Ναθαναηλίδη.

Στην κατηγορία ενήλικες προχωρημένοι, πρώτος ήλθε ο Παναγιώτης Φωτάκης, δεύτερος ο Σταύρος Φραγγινέας, και στην τρίτη θέση κατετάγησαν ο Νίκος Στρατάκης και ο Σωτήρης Αξαρλής.

Στην κατηγορία διπλά ενηλίκων, το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβαν ο Παναγιώτης Φωτάκης, και ο Κίμων Κατσαντώνης, το αργυρό κατέλαβαν ο Βασίλης Παπαλόης και ο Παναγιώτης Καρατζάς, και το χάλκινο μετάλλιο πήραν ο Σωτήρης Αξαρλής, ο Δημήτρης Σιγανός, ο Γιώργος Βάγιας, και ο Αλέξανδρος Δημόπουλος.

Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ως επιβράβευση για τις προσπάθειές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet