Μια αποχώρηση και μια νέα μεταγραφή για τη Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Μια αποχώρηση και μια νέα μεταγραφή για τη Νίκη Αμαρουσίου

Μία αποχώρηση και μία νέα μεταγραφή έκρυβε το τελευταίο διάστημα για τη Νίκη Αμαρουσίου.

Η αποχώρηση αφορά στον κόουτς της ομάδας Δημήτρη Κουκουζέλη, ο οποίος δεν θα βρίσκεται τη νέα περίοδο στο Μαρούσι, μετά από ενάμιση χρόνο που βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο κόουτς Κουκουζέλης παρέμεινε για ενάμιση χρόνο στη Νίκη, αποτελώντας υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου, αλλά και προλαβαίνοντας να “δεθεί” με το Σωματείο μας όσο λίγοι. Δημήτρη, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σου και… εις το επανιδείν!».

Παράλληλα, η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Κουκάκη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο 26χρονος νεοαποκτηθείς άσος της Νίκης καλύπτει με την ίδια άνεση τόσο τη θέση του φόργουορντ, όσο και εκείνη του σέντερ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στη γειτονική Πεύκη, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα Υποδομής του Γ.Σ. Αμαρουσίου και εν συνεχεία μεταπήδησε στη Νήαρ Ηστ για δύο περιόδους.

Τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο ανδρικού τα έκανε στον Περισσό, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Έχει, επίσης, φορέσει τη φανέλα του Ψυχικού στη Β’ Εθνική, με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α2, αλλά και της Αναγέννησης Πετραλώνων. Σε ατομικό επίπεδο, έχει αναδειχθεί MVP της Πανελλήνιας Πανεπιστημιάδας το 2014 με την ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet