Μ. Πατούλη: Ανάγκη να υπάρξει συνέχεια της πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου στον αθλητισμό
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Ανάγκη να υπάρξει συνέχεια της πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου στον αθλητισμό

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη, αφού εξήρε τη μεγάλη συμβολή του προέδρου της ΚΕΔΑ, Νίκου Πέππα, στην προώθηση του αθλητισμού στο Μαρούσι, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιδιαίτερη κοινωνική διάσταση που έχει η προσπάθεια να στραφούν κυρίως οι νέοι προς τον αθλητισμό, πολιτική στην οποία επένδυσε μακροχρόνια η παρούσα διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

«Η επιλογή της διοίκησης, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, να κρατά σε χαμηλά επίπεδα τις συνδρομές για τα μέλη του Αθλητικού Κέντρου, ώστε να είναι προσιτά στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλει στην καλλιέργεια των ιδανικών της ευγενούς άμιλλας, του “ευ αγωνίζεσθαι”, της προσπάθειας και της επιμονής και κρατά τους νέους μέσα στους αθλητικούς χώρους, μακριά από πειρασμούς και κινδύνους για την υγιή ανάπτυξή τους» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Η κ. Πατούλη ευχήθηκε η συγκεκριμένη προσπάθεια να βρει μιμητές και στο μέλλον, αφιερώνοντας το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε στη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που έχει γίνει στην πόλη, τονίζοντας ότι εύχεται να υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ εκείνου που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου την επόμενη δημοτική περίοδο και του νέου περιφερειάρχη Αττικής, που, όπως σημείωσε, «με τη βοήθεια του κόσμου, όλων εσάς, θα είναι ο Γιώργος Πατούλης, ώστε να πάει το Μαρούσι μας ακόμη πιο ψηλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet