Νίκη… ψυχής επί Παπάγου
Αθλητισμός

Νίκη… ψυχής επί Παπάγου

Για γερά νεύρα αποδείχθηκε το ματς της Νίκης Αμαρουσίου με τον Παπάγου, ένα απ’ τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στο οποίο τελικώς μέτρησε η ψυχή των γηπεδούχων, που κέρδισαν με 64-60.

Η ομάδα του Αμαρουσίου κατόρθωσε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τα “ατού” του Παπάγου, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αμυντικά, ενώ αν είχε και λίγο μεγαλύτερη συγκέντρωση επιθετικά σε ορισμένα χρονικά σημεία του ματς θα μπορούσε να έχει καλύψει και τη διαφορά του +7  από την αναμέτρηση του α’ γύρου. Τα έμπειρα χέρια του πρώτου σκόρερ στον αγώνα Παντελή Κυπριτζόγλου (18π.) και του Δημήτρη Αποστολόπουλου (12π.) έμελλε να γράψουν τον επίλογο της σπουδαίας νίκης των “κυανέρυθρων”. Ο “Κύπρι” σημείωσε -με ένα πανέμορφο φόλοου και δύο εύστοχες βολές- τους τέσσερις από τους έξι τελευταίους πόντους της Νίκης, ενώ πραγματοποίησε και το καθοριστικό κλέψιμο 2” πριν από τη λήξη του ματς και ο Αποστολόπουλος ήταν εκείνος που με ακόμη δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό 64-60 για την ομάδα του Αμαρουσίου.

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Σιαφλά, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Νίκης Αμαρουσίου, που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από μία εβδομάδα.

Με το τέλος του ματς, οι παίκτες του Δημήτρη Γκόφα θέλησαν να αφιερώσουν τη μεγάλη μας νίκη στον νεαρό αθλητή των Ακαδημιών της Νίκης Αμαρουσίου, Θοδωρή Μπακέα, ο οποίος στάθηκε άτυχος σπάζοντας το πόδι του το περασμένο Σάββατο σε αγώνα των Παμπαίδων.

Δεκάλεπτα: 17-13, 30-25, 43-43, 64-60

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Παυλόπουλος

Νίκη Αμαρουσίου (Γκόφας): Αποστολόπουλος 12 (1 τρίπ., 3 ασίστ), Τσέκενης Γ., Ανδρίτσου, Παβλίσεβιτς 11 (1 τρίπ., 6 ριμπ.), Κοντογιάννης 10 (1), Κυπριτζόγλου 18 (1 τρίπ., 7 ριμπ., 3 κλεψ.), Γιατράκος 2, Σαλτουρίδης 2 (7 ριμπ.), Τσέκενης Α. 3 (1), Δέλλιος 4 (6 ριμπ.), Θωμόπουλος, Τσιάτσιος.

Παπάγος (Συμεωνίδης): Προκόπης 4, Τσιάκας 16, Μίχαλος 11 (2), Αρσένης 2, Γιαννιώδης 6, Καλογερόπουλος 4, Υφαντής 9, Κυριακόπουλος, Αποσκίτης 8 (1), Λογοθέτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet