Να περιορίσει τα λάθη στον αγώνα με τον Προμηθέα θέλει η Νίκη
Αθλητισμός

Να περιορίσει τα λάθη στον αγώνα με τον Προμηθέα θέλει η Νίκη

Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει για τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία θα φιλοξενήσει αύριο (Κυριακή 7/2, 17:00), στο κλειστό της Κοκκινιάς, τον “γείτονα” Προμηθέα Χαλανδρίου, αναζητώντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει “ζωντανή” στο κυνήγι της παραμονής.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για την ομάδα του Αμαρουσίου, με τον κόουτς Χρυσόγελο να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, εν όψει της “μάχης” με το δυναμικό σύνολο του Τάσου Νικητόπουλου.

Ο Ανδρέας Τσέκενης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Αμαρουσίου, για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, επισήμανε:

“Έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια μας έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Παλεύουμε όλους τους αγώνες μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο ματς της σεζόν…

Αυτό που θέλουμε να περιορίσουμε είναι τα λάθη, τα οποία και μας έχουν κοστίσει στο τέλος των αγώνων. Απέναντι στον Προμηθέα θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, ούτως ώστε να ‘ανασάνουμε΄ βαθμολογικά και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet