Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Αθλητικό Camp 2015
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Αθλητικό Camp 2015

Ο Δήμος Αμαρουσίου, για 13η χρονιά, διοργανώνει τους μήνες του καλοκαιριού Αθλητικό Camp, γεμάτο με δράσεις και αθλήματα, προσφέροντας στα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

“Μέσα σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, ακολουθώντας ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, τα παιδιά διδάσκονται ιστορία και θεωρία των αθλημάτων, μαθαίνουν να αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό, καλλιεργούν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους και συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως: κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, tae kwon do, τζούντο, judo, σχοινοδιαπέραση”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της έναρξης του 13ου Αθλητικού Camp, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Εκατοντάδες παιδιά και φέτος βρίσκονται λίγο πριν την εκκίνηση για ένα καλοκαίρι γεμάτο άθληση, ρυθμό, γνώσεις και δράση. Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χωρίς καμία διαφοροποίηση στην ποιότητα, διατηρούμε τη συμμετοχή στα καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα στο ίδιο με πέρυσι ήδη χαμηλό κόστος, στηρίζοντας στην πράξη τις οικογένειες της πόλης μας, με στόχο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο αθλητικό camp».

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Δημοτικό Κολυμβητήριο, Αναξαγόρα και Κυπρίων Αγωνιστών, Μαρούσι).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 8 Ιουνίου (α΄ περίοδος), τις 19 Ιουνίου (β΄ περίοδος), τις 3 Ιουλίου (γ΄ περίοδος), και τις 24 Ιουλίου (δ΄ περίοδος), με καταβολή του ποσού συμμετοχής και της ιατρικής βεβαίωσης στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης.

Οι τέσσερεις περίοδοι του Αθλητικού Camp είναι οι εξής:

  • Α΄ περίοδος: 16/6- 26/6/2015
  • Β΄ περίοδος:  29/6-10/7/2015
  • Γ΄ περίοδος:   13/7- 24/7/2015
  • Δ΄ περίοδος:   31/8-10/9/2015

Όπως κάθε χρόνο θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου στο τηλ. 210 61.07.650 ή να συμβουλευτούν το έντυπο του 13ου Αθλητικού Camp.

Αθλητικό Camp (έντυπο1)Αθλητικό Camp (έντυπο2)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet