Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα ποδοσφαίρου στον Δήμο Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα ποδοσφαίρου στον Δήμο Αμαρουσίου

Με την παρουσία γονέων και φίλων των αθλητών πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ζεκάκου στον Σωρό οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγονταν από αρχές Φεβρουαρίου, και το ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.

Τα παιδιά συνεχάρη για τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 350 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου, ενώ στο τουρνουά συμμετείχαν τα παιδιά των Α΄ και Β΄ Δημοτικού.

Με την ευκαιρία των απονομών των κυπέλλων και των μεταλλίων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους αθλητές ευχαριστώντας, παράλληλα, τους γονείς που εμπιστεύονται την αθλητική παιδεία των παιδιών τους στα προγράμματα του Δήμου.

Στην κατηγορία Γυμνάσιο αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκανήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο και στην 3η θέση η ομάδα που προπονείται στο γήπεδο Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα.

Στην κατηγορία των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκανήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα και στην 3η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο.

Στην κατηγορία των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκανήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, και στην 3η θέση η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα.

Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής έλαβαν όλοι οι αθλητές που παρακολούθησαν τα φετινά προγράμματα ποδοσφαίρου του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, θερμά το δημοτικό ασθενοφόρο και τον εθελοντή γιατρό Παναγιώτη Γιαννίκο για την ετοιμότητά τους καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Τις φετινές προπονήσεις των παιδιών στο ποδόσφαιρο πραγματοποίησαν οι: Κώστας Εγγλέζος, Δημήτρης Μάμμας, Γιάννης Βούλγαρης, Ανδρέας Κοτσοβός.

Παρόντες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες ήταν, επίσης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Νίκος Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet