Ο ΑΣΕΔ έπαιξε Μπάντμιντον στην πλατεία του ΗΣΑΠ, στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Ο ΑΣΕΔ έπαιξε Μπάντμιντον στην πλατεία του ΗΣΑΠ, στο Μαρούσι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί στην πόλη του Αμαρουσίου κατά το τριήμερο φθινοπωρινών εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «BeActive» (30/9 – 2/10).

Οι δραστηριότητες αυτές είχαν έντονο το «χρώμα» ΑΣΕΔ, όπως γράφει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του, καθώς το τμήμα Μπάντμιντον έδειξε και έπαιξε το αγαπημένο Ολυμπιακό άθλημα στην πλατεία του ΗΣΑΠ, την Κυριακή 2/10.

Εκεί, από νωρίς είχαν μαζευτεί οι αθλητές του ΑΣΕΔ οι οποίοι έκαναν αγώνες επίδειξης στα δύο γήπεδα που είχαν στηθεί, ενώ στη συνέχεια η υπεύθυνη Ακαδημιών του Συλλόγου, Ρούλα Στίγκα, προέτρεψε όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στον χώρο να πάρουν από μια ρακέτα και να γνωρίσουν το Μπάντμιντον..

Παράλληλα, ευχαρίστησε τη ΓΓΑ και τον Δήμο Αμαρουσίου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, ενώ λίγο αργότερα τον λόγο πήρε η προπονήτρια του ΑΣΕΔ, Χριστίνα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε κάποια βασικά στοιχεία και αρχές τεχνικής του αθλήματος.

Πολλοί «εκολαπτόμενοι» αθλητές πλησίασαν τα γήπεδα, πήραν από μια ρακέτα και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Μπάντμιντον ανταλλάσσοντας το φτερό με τους αθλητές του συλλόγου.

«Ατραξιόν» της εκδήλωσης ήταν η μασκότ του ΑΣΕΔ, ο DUKE, ο οποίος έδωσε εορταστικό τόνο στην εκδήλωση βγάζοντας φωτογραφίες με όλα τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ο ίδιος την τύχη του στο άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, η οποία απένειμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα για την όλη προσπάθεια, ενημερώνοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.

Και η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα καταλήγει:

«Ωστόσο, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές αλλά και τους γονείς τους οι οποίοι απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους για την ομάδα. Όχι μόνο επειδή αφιέρωσαν την Κυριακή τους στην εκδήλωση (αυτό και μόνο αξίζει συγχαρητήρια, καθώς μερικοί αθλητές μας μένουν στο Λαύριο), αλλά και επειδή είχαν ενεργό ρόλο στην όλη προσπάθεια και χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet