Ο ΑΣΕΔ «απέδρασε» με το «διπλό» από το Άργος – Νίκη αφιερωμένη στη Σελέστ
Αθλητισμός

Ο ΑΣΕΔ «απέδρασε» με το «διπλό» από το Άργος – Νίκη αφιερωμένη στη Σελέστ

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε γι΄ αυτό και ο ΑΣΕ Δούκα «άλωσε» το βράδυ της Κυριακής το κλειστό της Νέας Κίου, επιβαλλόμενος του Διομήδη Άργους με 20-18. Αυτή η νίκη έδωσε στους «μπλε» δυο ακόμα πολύτιμους βαθμούς και τους διατήρησε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη έβγαλαν πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι τους, και με «όπλο» την άμυνα κατάφεραν να «βάλουν φρένο» στον αντίπαλο τους. Ο έμπειρος πορτιέρο του Δούκα, Γιώργος Μπάρμπας, «κατέβασε για τα καλά ρολά», έχοντας 13 αποκρούσεις, ενώ σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε και ο Πάνος Αποστολίδης που πέτυχε 6 τέρματα.

Η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία για τον Γιώργο Κρανάκη και τους αθλητές του εάν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 9-9. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι «μπλέ» επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν μια μικρή διαφορά τερμάτων, την οποία και διατήρησαν μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στη σπουδαία επικράτηση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο γενικός αρχηγός του ΑΣΕΔ, Θεόφιλος Βάτης, που συνόδευσε την αποστολή στο Άργος, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του και το τεχνικό τιμ για τη μεγάλη νίκη και μετέφερε παράλληλα και τα συγχαρητήρια του προέδρου του Συλλόγου, Κωστή Δούκα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 5-5, 5-7, 6-7, 9-9 (ημίχρονο), 12-12, 12-14, 13-15, 16-17, 17-19, 18-20.

Διομήδης Άργους (Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης 4, Ταουσάνης, Γιόσμου 1, Κρεμαστιώτης 1, Αργύρου Χρ. 1, Αργυρού 3, Σαμαράς 2, Μισαηλίδης 1, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 1, Δάσκαλος 1, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Πασσιάς 3, Παπαντωνόπουλος.

ΑΣΕ Δούκα (Κρανάκης): Μπάρμπας, Ζαμπούνης 3, Ντούνης 1, Ζαλώνης, Μωραϊτης 4, Πάνου, Μανουσέλης 1, Μπραουδακης, Αποστολίδης 6, Μπάγιος 2, Αντωνοπουλος, Αραπακόπουλος 1, Κυρκίτσος, Μυλωνάς 2.

Δίλεπτα: 2 – 8,

Πέναλτι 3/3 – 0/0.

Στη γλυκιά Σελέστ Βάτη, σύζυγο του γενικού αρχηγού του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕΔ Δούκα, Θεόφιλου Βάτη, αφιέρωσαν τη σπουδαία νίκη της ανδρικής ομάδας του χάντμπολ στο Άργος επί του Διομήδη (20-18), οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

«Για τη Σελέστ» και τον γενικό αρχηγό

«Αφιερώσαμε τη νίκη μας επί του Άργους στον γενικό μας αρχηγό, Θεόφιλο Βάτη ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του. Ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τόσο για τον ίδιο τον γενικό μας αρχηγό, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, όσο και για να τιμήσουμε τη μνήμη της Σελέστ Βάτη, η οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της στον ΑΣΕΔ, ήταν ακούραστη εργάτρια του Συλλόγου μας.

»Άλλωστε η αγάπη της για τον Σύλλογό μας αλλά και το άθλημα του Χάντμπολ ήταν γνωστή, αφού αποτέλεσε μια από τις πιο πιστές φιλάθλους μας. Μαζί με τον σύζυγό της και γενικό μας αρχηγό Θεόφιλο Βάτη είχε διανύσει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό μας και να μας στηρίζει όχι μόνο στις νίκες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», τόνισε ο πολυνίκης τεχνικός του ΑΣΕΔ, Γιώργος Κρανάκης.

Από την πλευρά του, ο παίκτης του Δούκα Φραγκίσκος Ζαλώνης δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση σε μία δύσκολη έδρα, στην οποία αγνοούσαμε την επιτυχία από το 2011. Είναι μια νίκη που χτίζει χαρακτήρα σε μια ομάδα και δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια.

»Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να την αφιερώσουμε στον γενικό μας αρχηγό Θεόφιλο Βάτη, που στέκεται πάντα δίπλα μας ακόμα και τώρα που οι ώρες που περνά είναι πολύ δύσκολες, καθώς πενθεί για την απώλεια της συζύγου του, Σελέστ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet