Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου τίμησε τον Γ. Πατούλη για τη στήριξή του στον Σύλλογο
Αθλητισμός

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου τίμησε τον Γ. Πατούλη για τη στήριξή του στον Σύλλογο

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την πολυετή προσφορά και την στήριξή του στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΓΣΑ), ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ του ΓΣΑ και της ομάδας της Καρδίτσας που διεξήχθη στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος για την Α2 κατηγορία, και στον οποίο η ομάδα του Αμαρουσίου επικράτησε με σκορ 63 – 55.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΣΑ, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την αδιάλειπτη, όπως τόνισε, προσφορά και συμμετοχή του στην προσπάθεια του Συλλόγου και ειδικότερα για την παραχώρηση από τον Δήμο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, καθώς επίσης και για τον εξωραϊσμό του γηπέδου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε ότι όλη η πόλη είναι κοντά στον ΓΣΑ και στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών γα να πάει ακόμη ψηλότερα η ομάδα και κάλεσε τους αθλητές και τους προπονητές να θεωρούν «ως δικό τους σπίτι» το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Μεταξύ των εργασιών εξωραϊσμού που ολοκληρώθηκαν είναι η συντήρηση του παρκέ, των ηλεκτρονικών πινάκων, του φωτισμού εντός και εκτός γηπέδου και η αντικατάσταση των φθαρμένων και σπασμένων καθισμάτων.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και ο συντονιστής του έργου της διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet