Ο Γ. Τσακίρης στη θέση του Θ. Παλαιοχωρίτη στο «τιμόνι» της Νίκης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ο Γ. Τσακίρης στη θέση του Θ. Παλαιοχωρίτη στο «τιμόνι» της Νίκης Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Τσακίρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος θα αναλάβει να την καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόουτς Τσακίρης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του συλλόγου, έχει μακρά εμπειρία στον χώρο, όντας ο «αρχιτέκτονας» του Διαγόρα Ρόδου, με τον οποίο έφτασε να πρωταγωνιστεί μέχρι και στη Β’ Εθνική. Στην ομάδα της Ρόδου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια, τα 9 εξ αυτών ως πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα. Στον Διαγόρα ήταν και υπεύθυνος των τμημάτων Υποδομής. Φέτος, κάθισε στον πάγκο του Αιγάλεω, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στα Αναπτυξιακά Προγράμματα της ΕΟΚ (μικτή Δωδεκανήσου). Το 2014, συμμετείχε ως βοηθός προπονητή στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Δημήτρης Κουκουζέλης και Χρήστος Αναστασίου θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου, ως άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Τσακίρη.

Του ερχομού Τσακίρη είχε προηγηθεί η παραίτηση του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, ο οποίος αποχώρησε από το σωματείο «ως φίλος», όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνονταν τα εξής:

«Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον κόουτς Παλαιοχωρίτη να υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας μας, που σεβάστηκε και αποδέχθηκε την απόφασή του.

»Ευχαριστούμε τον Θοδωρή για όσα πρόσφερε, τόσο από το πόστο του τεχνικού της ανδρικής μας ομάδας, όσο και από εκείνο του προπονητή στις Ακαδημίες μας και ευχόμαστε… εις το επανιδείν!

»Εξάλλου, ο κόουτς Παλαιοχωρίτης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας της Νίκης Αμαρουσίου και η πόρτα του Σωματείου μας θα είναι πάντοτε ανοικτή για εκείνον.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet