Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Οδυσσέας
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Οδυσσέας

Παρουσία αθλητών, προπονητών, γονιών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών του Α.Ο. Οδυσσέας Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την πρόεδρο του Συλλόγου, Κατερίνα Ηλιοπούλου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, ο κ. Πατούλης, αφού ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες να έχουν λαμπρές επιτυχίες, κατακτώντας τους αθλητικούς στόχους που έχουν θέσει τη νέα χρονιά, επαίνεσε θερμά την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν και την προσφορά τους στη νεολαία τα πόλης.

Η πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσέας, Κατερίνα Ηλιοπούλου,  ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου που μετέβη στην εκδήλωση κατευθείαν από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από την Κρήτη όπου συμμετείχε σε συνέδριο για τον τουρισμό υγείας για να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, για την αγάπη και την πολύχρονη υποστήριξή του στον Όμιλο. Ευχαρίστησε, επίσης, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ευχήθηκε μία καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν 12 πρωτοετείς και απόφοιτοι των ΑΕΙ, αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, ενώ παρουσιάστηκαν και τα δύο νέα τμήματά του Ομίλου, το ειδικό τμήμα βόλεϊ για παιδιά νηπιαγωγείου, 1ης και 2ας Δημοτικού και το ερασιτεχνικό τμήμα ενηλίκων μη ενεργών αθλητών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Πέτρος Κόνιαρης που είναι και αντιπρόεδρος του Ομίλου, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet