Ο “Τρίτων” τίμησε τον δήμαρχο
Αθλητισμός

Ο “Τρίτων” τίμησε τον δήμαρχο

Εκφράζοντας την εκτίμησή του στο πρόσωπο του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων» Αμαρουσίου τον τίμησε για την πολυετή προσφορά του στον Όμιλο και στον αθλητισμό της πόλης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην κατάμεστη από αθλητές, γονείς και φίλους του αθλητισμού, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόεδρος του Ομίλου Αναστασία Μέτσιου προσέφερε «τιμής ένεκεν» στον δήμαρχο ένα κύπελο με μία μπάλα υδατοσφαίρισης που φέρει τις υπογραφές όλων των αθλητριών της Γυναικείας Ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. του Ομίλου, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήριά του στις αθλήτριες της Α1 για τη σημαντική διάκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης το 2013, που μας κάνει περήφανους για την ποιότητα του αθλητισμού στην πόλη μας. Παράλληλα, αναφερόμενος στις υποδομές των ομάδων, που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση πολλών νέων παιδιών στην υδατοσφαίριση, υπογράμμισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στον Όμιλο και θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του με όποιον τρόπο μπορεί, επενδύοντας στον αθλητισμό για τη νέα γενιά». Ως έμπρακτο δείγμα του ενδιαφέροντός του, ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο αίτημα για την εξεύρευση χώρου στέγασης του Ομίλου, διαβεβαιώνοντας το Δ.Σ. ότι άμεσα μπορούν να στεγασθούν σε γραφείο εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Δ.Σ., εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την αναμφισβήτητη πολύτιμη βοήθεια με την παραχώρηση στέγης, καθώς και για την εν γένει συμπαράσταση του κ. Γ. Πατούλη για την υπέρβαση των δυσκολιών του Ομίλου, σημείωσε ότι και ο Όμιλος βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Αμαρουσίου και στηρίζει το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του.

Βασικοί στόχοι της νέας χρονιάς, όπως υπογράμμισε η κ. Αν. Μέτσιου, είναι η γυναικεία ομάδα να διατηρηθεί στην υψηλή θέση της Α1 Γυναικών, οι Έφηβοι να σταθούν καλά στη Β΄Κατηγορία Ανδρών, αποκομίζοντας μια μεγάλη εμπειρία, αλλά προτεραιότητα είναι να μάθουν όλα τα παιδιά να παίζουν σωστά. «Θέλουμε να ανεβάσουμε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου ακόμη πιο ψηλά» κατέληξε.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, η Γυναικεία Ομάδα για την κατάκτηση της Γ’ Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, η Σοφία Νανούση για την κατάκτηση της 1ης Θέσης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι αθλητές των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων, όπως και οι ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet