Πάνω από 200 παιδιά στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Πάνω από 200 παιδιά στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 παιδιών, ανάμεσά τους και παιδιά με ειδικές ικανότητες, πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος πραγματοποίησε και τις απονομές στις αγωνιστικές κατηγορίες. Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις δεξιότητες και επιδόσεις τους στο κολύμπι και ευχαρίστησε τους γονείς που εγγράφουν τα παιδιά τους στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τα προνήπια και νήπια που παρουσίασαν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες στη μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Ακολούθησαν οι αγώνες των προγραμμάτων Special Olympics και των τμημάτων παιδιών με ειδικές ικανότητες του Δήμου υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Γιάννη Τσιώκου και Μαρίας Δεληγιάννη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μικρά παιδιά με σανίδα. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Στο κανονικό αγωνιστικό πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, επιδόθηκαν σε αγώνες ελεύθερου, ύπτιου και πρόσθιου. Στους τρεις πρώτους ανά κατηγορία απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ όλοι έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής.

Τους αθλητές κολύμβησης προπόνησαν κατά την αθλητική περίοδο 2014 – 2015 οι καθηγητές φυσικής αγωγής Ελένη Στεφανιδάκη, Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη, Γιάννης Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνα Παραδείση.

Το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, θερμά τον ιατρό Νεκτάριο Μπρέγιαννη, για την εθελοντική παρουσία του κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου για την ασφάλεια των κολυμβητών, όπως και το προσωπικό του δημοτικού ασθενοφόρου για την ετοιμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Παρόντες στους αγώνες, ήταν, επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet