Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στη Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής
Αθλητισμός

Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στη Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στη Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης των αντίστοιχων προγραμμάτων.

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μελών της διοίκησης του Δήμου, γονέων των παιδιών και φίλων του αθλητισμού, παιδιά, από την προνηπιακή ηλικία έως και την ηλικία του Γυμνασίου, παρουσίασαν 16 προγράμματα ελεύθερης και ρυθμικής γυμναστικής, καταχειροκροτούμενα για την αξιόλογη προσπάθειά τους από το κοινό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απευθυνόμενος στους γονείς τους ευχαρίστησε θερμά που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των προγραμμάτων δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε τα παιδιά της πόλης μας μέσα από τον αθλητισμό να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το ελεύθερο χρόνο τους».

Ευχόμενος σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» προσκάλεσε τα παιδιά να συμμετάσχουν στο αθλητικό, πολιτιστικό camp του Δήμου Αμαρουσίου για το οποίο οι εγγραφές αρχίζουν στις 6 Ιουνίου 2017, για ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Προπονητές στα προγράμματα ήταν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Έφη Τσεκούρα, Μαρία Παπαδάκη, Άντρια Χριστοδουλίδη, Ιωάννα Μαρτάκη, Όλγα Φλίγκου και Μαρία Κωνσταντίνου.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet