Πάνω από 350 κολυμβητές πήραν μέρος στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Πάνω από 350 κολυμβητές πήραν μέρος στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου

Τις κολυμβητικές τους δεξιότητες ξεδίπλωσαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου περισσότερα από 300 παιδιά από τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, συμμετέχοντας στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης ως επιστέγασμα της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τα προγράμματα στη μικρή πισίνα με τη συμμετοχή νηπίων και προνηπίων περίπου 100 στον αριθμό. Ακολούθησαν οι αγώνες κολύμβησης ΑμεΑ με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 κολυμβητών με ειδικέςδεξιότητες και με προπονητές τον Ιωάννη Τσιώκο και τη Μαρία Δεληγιάννη.

Οι αγώνες συνεχίστηκαν με τα παιδιά Δημοτικού, κατά τους οποίους γύρω στα 200 παιδιά κολύμπησαν ελεύθερο, σανίδα, πρόσθιο και ύπτιο σε συνολικά 22 αγωνίσματα. Τα παιδιά προπόνησαν στη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη, Ελένη Στεφανιδάκη, Γιάννης Σπυρόπουλος και Φώτης Ζκέρης.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τα αγωνίσματα κολύμβησης ενηλίκων στα τέσσερα στυλ κολύμβησης με τη συμμετοχή 30 ατόμων περίπου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε τους αγώνες και βράβευσε με μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής τα παιδιά που αγωνίστηκαν στη μικρή πισίνα και στη σανίδα, αλλά και τους κολυμβητές ΑμεΑ. Από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αθλητές μετάλλια απονεμήθηκαν μόνο στους τρεις πρώτους νικητές ανά αγώνισμα.

Κατά την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων συνεχάρη όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες για την αξιόλογη προσπάθειά τους, ευχαρίστησε τους γυμναστές για το υψηλό επίπεδο προπονητικής προετοιμασίας των παιδιών, αλλά και τους γονείς για την επιλογή των προγραμμάτων του Δήμου για την αθλητική αγωγή των παιδιών τους.

Στο περιθώριο των αγώνων κολύμβησης, ο κ. Πατούλης πραγματοποίησε την απονομή ζώνης στα παιδιά των προγραμμάτων TaeKwonDo του Αθλητικού Κέντρου παραδίδοντας, επίσης, τα μετάλλια και τις πιστοποιήσεις της Ομοσπονδίας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Ελένη Χρήστου για την εθελοντική παρουσία της στη διάρκεια των αγώνων, καθώς και τους γυμναστές που πλαισίωσαν τη διεξαγωγή των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet