Πολύτιμη νίκη για τη Νίκη σε ένα ματς – “θρίλερ” με τον Βύρωνα
Αθλητισμός

Πολύτιμη νίκη για τη Νίκη σε ένα ματς – “θρίλερ” με τον Βύρωνα

Ακόμη μία σημαντική και πολύτιμη νίκη πανηγύρισε η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία κατάφερε να επικρατήσει του ΑΟΝ Βύρωνος με 3-2 σετ, στο κλειστό της Κοκκινιάς, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και ιδιαίτερα αμφίρροπο, που “έσπασαν” καρδιές.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της ομάδας, η Νίκη προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο ο ΑΟΝ Βύρωνος ισοφάρισε σε 2-2 και το ματς κρίθηκε στο tie-break, “όπου τα κορίτσια μας ήταν πιο ψύχραιμα και έφτασαν στη νίκη”. Για την Νίκη δούλεψε πολύ καλά το σερβίς και το μπλοκ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και τα τρία σετ που κέρδισαν οι “κυανέρυθρες” ήταν με ανατροπή!

Στο πρώτο σετ, παρότι η Νίκη βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να επιστρέψει, να περάσει μπροστά και εν τέλει να κάνει το 1-0 (25-23), όπως συνέβη και στο δεύτερο σετ, όπου οι παίκτριες του Νώντα Μπάιμπου μετέτρεψαν το 18-22 σε 27-25 και έφτασαν στο 2-0. Όμως, ο ΑΟΝ Βύρωνος αντέδρασε και κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2, παίρνοντας τα επόμενα δύο σετ και στέλνοντας το ματς-“θρίλερ” στο tie-break.

Εκεί, η ομάδα της Νίκης πραγματοποίησε ακόμη μία ανατροπή (όπως έχει κάνει πολλάκις φέτος στο 5ο σετ) και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 8-5, κατάφερε εκ νέου να αντεπιτεθεί και με ένα επιμέρους σκορ 10-1, να διαμορφώσει το 15-9, “γράφοντας” το 3-2, και κατέκτησε την πέμπτη σερί νίκη της.

Έτσι, η Νίκη Αμαρουσίου έκαμψε την αντίσταση του ΑΟΝ Βύρωνος (εκ των διεκδικητριών ομάδων της τετράδας), σε ένα πολύ όμορφο ματς που αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Κοκκινιάς, και πλέον η προσοχή της στρέφεται σε ακόμη ένα ντέρμπι, αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΚ Χαλανδρίου, στο κλειστό “Μάρκος Παπαδάκης” (2/2, 21:45).

Τα σετ (3-2): 25-23, 27-25, 19-25, 23-25, 15-9

Διαιτητές: Σταρίδας, Μαύρος

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 9, Βερτζάγια 10, Βερνάδου 11, Ηλιοπούλου Χρ. (λ), Καλαντζή Μ., Μπέλλου 14, Κουσούλη, Παπαθανάση, Κοκλανάκη 16, Καλαντζή Λ., Μιχαηλίδη, Τσελέπη 15.

ΑΟΝ Βύρωνος (Χονδρός): Οικονομοπούλου, Χατζηαγγελή, Μπαλογιάννη, Ντούρου, Μανιατογιάννη (λ), Στεργίου, Μέρα, Σκαρπέτη, Τσαϊκόφσκι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet