Πολύτιμο “διπλό” για τον Παράδεισο Αμαρουσίου απέναντι στον Άτταλο
Αθλητισμός

Πολύτιμο “διπλό” για τον Παράδεισο Αμαρουσίου απέναντι στον Άτταλο

Στην 7η θέση του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ ανέβηκε ο Παράδεισος Αμαρουσίου (14β.) μετά το “διπλό” απέναντι στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας (1-2) για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο 28/11/2015.

Το συγκρότημα του Σάκη Δέδε, εκμεταλλευόμενο τις αντεπιθέσεις, κατάφερε να σκοράρει στο 37΄ με τον Μπολέτη, έχοντας αφήσει πίσω του άλλες δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Λεωνίδα Γεωργακόπουλο.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 71΄ με τον Γαβριηλάκη, μετά από πολλά λεπτά άκαρπης υπεροχής, αλλά ο Παράδεισος “είχε τον τελευταίο λόγο” και με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, που είχε μπει αλλαγή, ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ, χαρίζοντα την πολύτιμη νίκη στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Βαμβακάς, Βασιλόγιαννης (33′ Μποζινάκης), Κορλιές, Γκιβίσης, Τζέλης (82′ Γιαννίκης), Σινοτρακάι, Γαβριηλίδης, Παπανικολάου, Νταβούα, Φέκας, Συγγελάκης΄(79′ Σκέμπι)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Μπολέτης (82′ Παπαδόπουλος), Δήμος (65′ Πετρούλας), Καραλής, Πέτας (89′ Τρακάκης), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet