Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις των Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις των Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 οι διαδημοτικοί αγώνες κολύμβησης Παιδιών Δημοτικών Σχολείων, όμορων Δήμων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου. Οι αγώνες έγιναν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας αθλητικής χρονιάς (για τα ακαδημαϊκά έτη 2021-22) και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου (28.5-30.6.22) που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Τα παιδιά των όμορων Δήμων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κηφισιάς και Χαλανδρίου αγωνίστηκαν σε τρία αγωνιστικά στυλ κολύμβησης: Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους. Υπεύθυνη των αγώνων η Μαρία Παράσχου. Προπονητές οι Αφροδίτη Βλάχου, Φλώρα Ευαγγελίδου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ελένη Στεφανιδάκη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε έναν σύντομο χαιρετισμό, παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, συνεχάρη τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και αναφέρθηκε στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και της γενικότερης συντήρησης που έγιναν πρόσφατα έτσι ώστε να προσφέρονται στους δημότες σύγχρονες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα επίσης οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΙΩΝ στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λάμπρου Κατσώνη & Ύδρας), Υπεύθυνη: Βιβή Τούντα. Προπονητές: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Αντώνης Πολυχρονόπουλος.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Σωρού 72), Διδάσκει: Αφροδίτη Κορέτση.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, ΑΓΩΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙ στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85). Διδάσκει: Αλέξανδρος Γρηγοριάδης.

Τις αγωνιστικές και καλλιτεχνικές προσπάθειες των μαθητών των προγραμμάτων της ΚΕΔΑ παρακολούθησαν επίσης, εκτός από την αντιπρόεδρο Κατερίνα Βουρλάκη, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένη σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Αθλητικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 28 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2022

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καλλιτεχνικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 16 Μαΐου – 3 Ιουλίου 2022​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet