Στην κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Στην κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΓΣΑ) για το 2015, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παλαιοί και νέοι αθλητές για τις επιδόσεις τους.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «Είμαστε υπερήφανοι για τον αρχαιότερο Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μας. Τιμούμε τα παιδιά μας, τους εκλεκτούς αθλητές μας που αποτελούν υγιές πρότυπο για την εποχή μας. Η πόλη μας πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, την ευγενή άμιλλα, τον υγιή ανταγωνισμό, τη συναδέλφωση και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των ανθρώπων. Δίνουμε όλοι μαζί από κοινού, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συλλόγου όσο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στα αθλητικά δρώμενα, μεταφέροντας, όπως αναφέρεται, ότι το μήνυμα ότι «ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις».

Ο πρόεδρος του ΓΣΑ Κωνσταντίνος Κουτσούκος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, των προπονητών και των αθλητών για την έως τώρα στήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθεια τους.

Στην εκδήλωση ήταν, επίσης, παρόντες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Ζήκος, Ευθύμιος Τσίγκας, Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας και Κώστας Ρώτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet