Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο δημαρχείο Αμαρουσίου παρουσία αθλητών και αθλητριών, γονέων και φίλων του Συλλόγου και του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Πατούλης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο του Ομίλου, Δημήτρη Λέμη, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την άψογη συνεργασία που έχουν με τη δημοτική Αρχή, αλλά και για τη σημαντική προσφορά τους στους νέους του Αμαρουσίου. Ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται κοντά τους και στηρίζει κάθε προσπάθεια του συλλόγου καθώς όπως επεσήμανε, «όταν ο αθλητισμός γίνεται σύμφωνα με το πνεύμα και τις αρχές του, το άτομο είναι ψυχολογικά προετοιμασμένο να κρατά κάτω από τον έλεγχό του όλες τις αντιδράσεις. Ο σωστός αθλητής διακρίνεται από τη συνεχή προσπάθεια του να πραγματώσει μια δυναμική ενότητα όλων των ψυχικών, πνευματικών και σωματικών τάσεων».

Στην εορταστική εκδήλωση βραβεύθηκαν όλες οι ομάδες και οι προπονητές των αθλημάτων που διακρίθηκαν το 2017 με τις αθλητικές επιδόσεις τους τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Στον Όμιλο συμμετέχουν 500 παιδιά σε 11 ομαδικά αθλήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της ΕΠΟΣΚ, Αλέξανδρος Κελλόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet