Στην πίτα του Ιππικού Ομίλου
Αθλητισμός

Στην πίτα του Ιππικού Ομίλου

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών του για τις διακρίσεις τους τη χρονιά που πέρασε, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Θρασύβουλου Δάλλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για την προσφορά του στο άθλημα της ιππασίας, αλλά και για τις πρωτοβουλίες του στην κατεύθυνση της προώθησης στη νεολαία της πόλης της αθλητικής παιδείας και της αγάπης για την ιππασία.

Αναφερόμενος, συγκεκριμένα, στα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου που προσέφερε, αλλά και στο πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας για παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές, αναπτυξιακές και νοητικές δυσκολίες, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για την πολύ καλή συνεργασία. Απευθυνόμενος προς τους αθλητές, τους ευχήθηκε νέες επιτυχίες και διακρίσεις τη νέα χρονιά.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους. Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος αναδείχθηκε πολυνίκης όμιλος της ιππικής δεξιοτεχνίας για το 2013, καθώς τρεις αμαζόνες του αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ 17 και 19 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet