Στη Νίκη Αμαρουσίου οι Ρόζα Αρμάου και Άσπα Αλεξάνδρου
Αθλητισμός

Στη Νίκη Αμαρουσίου οι Ρόζα Αρμάου και Άσπα Αλεξάνδρου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Ρόζας Αρμάου και της Άσπας Αλεξάνδρου, που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Ρόζα αποτελεί τη… βενιαμίν της ομάδας των Βορείων Προαστίων (γεν. 2002) και είναι κάτοχος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων για το 2017 με τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, από τον οποίο και μεταγράφηκε στη Νίκη Αμαρουσίου. Θα ενισχύσει τόσο τα αναπτυξιακά τμήματα του Σωματείου, όσο και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, όπως αναφέρεται στον λογαριασμός της Νίκης Αμαρουσίου στο facebook.

Η Άσπα (γεν. 1994) αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και αποκτήθηκε από το ΠΑΚ Χαλανδρίου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από την Αθηνά Μαγκουφάνας.

Εν τω μεταξύ, η Νίκη Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τις Εμμανουέλα Χαιρετάκη, Σοφία Πομακίδου, Κατερίνα Σταθάκη, Άννα Συνοδινού και Όλγα Ραχούτη για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα  και τους εύχεται ολόψυχα ό,τι καλύτερο στην καριέρα τους και τη ζωή τους!

Τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Νίκης, τη χρονιά που πέρασε, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της , μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ και τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet