Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χάρης Ατζαμόγλου
Αθλητισμός

Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χάρης Ατζαμόγλου

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη Χάρη Ατζαμόγλου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Αμαρουσίου αναζητούσε έναν ποιοτικό και έμπειρο γκαρντ, που να μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και αποτελεσματικότητα τις θέσεις «1» και «2» και τον βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου Χάρη Ατζαμόγλου.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της Νίκης διαθέτει «πλούσια» εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας διανύσει αξιοπρόσεκτη πορεία, όντας πρωταγωνιστής σε όποια ομάδα κι αν βρέθηκε.

Την περασμένη σεζόν, ο Χάρης Ατζαμόγλου αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική με τη φανέλα της ΚΑΠ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, εξάλλου, ξεκίνησε και το μπάσκετ, για να μεταπηδήσει εν συνεχεία στα τμήματα Υποδομής του Παναθηναϊκού (παιδικό). Στα 17 του χρόνια επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή, αγωνιζόμενος τόσο στο εφηβικό, όσο και στο ανδρικό τμήμα, κάτι που έπραξε και την επόμενη σεζόν (2005-2006), όταν και αποκτήθηκε δανεικός από τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα. Η τριετία 2006-2009 τον βρήκε στα γνώριμα… λημέρια του Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής και την ανδρική ομάδα της ΚΑΠ (Γ΄ Εθνική). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Χολαργός με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Γ΄ Εθνική (2009-2011) με μεγάλη επιτυχία. Τις εμφανίσεις του «εξαργύρωσε» με τη μεταγραφή στο ιστορικό Αιγάλεω (Β΄ Εθνική, σεζόν 2011-2012), δικαιώνοντας τους ανθρώπους του «Σίτι» και με το παραπάνω, καθώς αποτέλεσε ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας. Τις δύο επόμενες χρονιές (2012-2013 και 2013-2014) το Κορωπί «επενδύει» στα ταλέντο του, με τον Ατζαμόγλου να παίρνει το «χρίσμα» του ηγέτη της ομάδας, για να επιστρέψει εκ νέου στην Αγία Παρασκευή, την περασμένη χρονιά.

Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Χάρη Ατζαμόγλου στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με την «κυανέρυθρη» φανέλα!

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, ο Χάρης Ατζαμόγλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Αμαρουσίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Νίκης Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου. Είναι τιμή μου, που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πλευρό τόσο σπουδαίων παικτών, αλλά και σε μία τόσο σοβαρή και νοικοκυρεμένη ομάδα, όπως η Νίκη. Παρακολουθώ χρόνια την αξιέπαινη προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στη Νίκη και η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έτρεφα ιδιαίτερη συμπάθεια προς το Σωματείο. Πολλές φορές είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα επιθυμούσα να γίνω κομμάτι αυτής της προσπάθειας… Και να που συνέβη! Μάλιστα, η χαρά μου για τη μεταγραφή στη Νίκη είναι… διπλή, καθώς η έλευσή μου στο κλειστό της Κοκκινιάς συνέπεσε με τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Σωματείου, γεγονός που γεμίζει όλους μας με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη ώστε να τιμήσουμε και με το παραπάνω αυτή την ιστορική στιγμή.

»Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον κόουτς Κωλέτση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τους δικαιώσω και -πρωτίστως- να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet