Στη Νίκη Αμαρουσίου παραμένουν Πετρουλάκη – Κοκλονάκη
Αθλητισμός

Στη Νίκη Αμαρουσίου παραμένουν Πετρουλάκη – Κοκλονάκη

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Κατερίνα Πετρουλάκη και Σοφία Κοκλανάκη για ακόμη έναν χρόνο.

Αμφότερες άφησαν θετικότατες εντυπώσεις την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με την αξία και την ποιότητά τους (αποτελώντας δύο απ΄ τις κορυφαίες παίκτριες του Α΄ Ομίλου της Β΄ Εθνικής), αλλά -κυρίως- με τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, διοίκηση και τεχνικό τιμ αποφάσισαν την παραμονή των δύο -άλλοτε διεθνών- παικτριών στην του Αμαρουσίου.

Οι πολύπειρες παίκτριες του βόλεϊ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.nikiamarousiou.gr), αναφέρθηκαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους και… δεν έκρυψαν τη χαρά για την παραμονή τους στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου.

Κατερίνα Πετρουλάκη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στη Νίκη Αμαρουσίου. Ένα Σωματείο “πρότυπο”, κατά τη γνώμη μου, διότι καταφέρνει σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές να συνδυάζει οργάνωση, συνέπεια, όρεξη για δουλειά και οικογενειακό κλίμα.

Όλα αυτά, καθώς και η άψογη συνεργασία που είχαμε πέρσι με οδήγησαν να αποδεχθώ την πρόταση και να παραμείνω μέλος της ομάδας προσπαθώντας και εγώ από τη μεριά μου να βοηθήσω στην επίτευξη των -νέων- στόχων. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις δίπλα σου -και στα καλά και στα άσχημα- όλους εκείνους που απαρτίζουν το Σωματείο και είναι “υποχρέωση” για μένα να βοηθήσω όσο μπορώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου, κ. Νώντα Μπάιμπο, που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ και με την προσπάθεια όλων να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται!».

Σοφία Κοκλανάκη: «Ακόμα μία χρονιά στη Νίκη Αμαρουσίου…! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου, κ. Νώντα Μπάιμπο, για την αμέριστη στήριξη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα μέσα στη σεζόν και παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες που συνάντησα ήταν πάντα δίπλα μου.

Επίσης, ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου δείχνουν για ακόμα μία σεζόν.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, χωρίς προβλήματα και χωρίς τραυματισμούς για όλους και για όλες μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για να περάσουμε -και φέτος- όσο πιο όμορφα γίνεται εντός και εκτός γηπέδων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet