Στις επιδείξεις υδατοσφαίρισης του «Τρίτωνα» ο Γ. Πατούλης
Αθλητισμός

Στις επιδείξεις υδατοσφαίρισης του «Τρίτωνα» ο Γ. Πατούλης

Με επιδείξεις υδατοσφαίρισης που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος «Τρίτων» Αμαρουσίου τη συμπλήρωση 20 χρόνων αγωνιστικής παρουσίας στον υγρό στίβο, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Με την ευκαιρία της παρακολούθησης του αγώνα υδατοσφαίρισης ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Αθλητικό Όμιλο «Τρίτων» που με συνέπεια προάγει τον υγρό στίβο στην πόλη, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στη διάρκεια της εικοσαετούς διαδρομής του.

Συνεχάρη όλους του συντελεστές των τμημάτων και των ακαδημιών, όπως και το Δ.Σ. του ομίλου για το έργο του και τη συμβολή των μελών του στις διακρίσεις του ομίλου στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση, αναδεικνύοντας νέους πολλά υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες, και ευχήθηκε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά για πολλά ακόμα χρόνια.

Παρόντες στην επετειακή εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet