Στο Μαρούσι έκοψε την πίτα της η Marathon Team Greece by Maria Polyzou
Αθλητισμός

Στο Μαρούσι έκοψε την πίτα της η Marathon Team Greece by Maria Polyzou

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou φιλοξένησε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του προς τα μέλη του Marathon Team, συνεχάρη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου για την προώθηση και μεταλαμπάδευση στη νέα γενιά με τον καλύτερο τρόπο του αθλητικού και ολυμπιακού ιδεώδους.

Από την πλευρά της η κα Πολύζου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παραχώρηση της αίθουσας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπογράμμισε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, την ένθερμη στήριξή που παρέχει στον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, αλλά και στην προσπάθεια του Marathon Team και των άλλων αθλητικών συλλόγων. Ως ένδειξη αναγνώρισης η κα Πολύζου προσέφερε στον δήμαρχο Αμαρουσίου το βιβλίο του μαραθωνίου «Ο Μαραθώνας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας.

Το Marathon Team Greece by Maria Polyzou δημιουργήθηκε από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο και υπερ-μαραθωνοδρόμο, κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ με 2:33:40 Μαρία Πολύζου εδώ και 20 χρόνια, δράση την οποία έχει επεκτείνει και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που θέλουν το τρέξιμο και η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμων από αποστάσεις 5χλμ μέχρι και τον Μαραθώνιο δρόμο.

Η ομάδα του Marathon Team Greece έχει πάνω από 150 δρομείς, και  αρκετά παιδιά που αγαπούν το τρέξιμο και λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά από αγώνες καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλον τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet